Α & Κ Καμπουράκης & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 και είναι μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες προκατασκευασμένων σπιτιών στην Κρήτη.prokat spitia

Μας εμπιστεύεστε, γιατί μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σπίτι σας, με την υπευθυνότητα που θα δείχναμε για το δικό μας σπίτι.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και έτσι συνεχίζουμε.
prokat spitia

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με άριστης ποιότητας υλικά, για άψογες, ασφαλείς κατασκευές, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία μας, με  σεβασμό στις απαιτήσεις σας, είναι σε θέση να σας παραδώσει άμεσα και με ευκολίες πληρωμής προκατασκευασμένα σπίτια, βίλες εξοχής, πέργκολες, κεραμοσκεπές.

Πολύχρονη εμπειρία

Η Α & Κ Καμπουράκης με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο σας εγγυάται μια κατασκευή με :

 • Απεριόριστη αντοχή στο χρόνο
 • Κορυφαία ποιότητα υλικών
 • Εγγυημένη ποιότητα εργασιών

Τώρα μπορείτε και εσείς να κατασκευάσετε το δικό σας προκάτ σπίτι ή επαγγελματικό χώρο γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Ποιότητα 100%
Χαμηλό Κόστος 100%
Εμπειρία 100%
Ταχύτητα 100%

Γιατί εμάς

 • Ταχύτητα κατασκευής: Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της προκατασκευής είναι ότι συνδυάζει το μικρό χρόνο ολοκλήρωσης του έργου με το χαμηλό κόστος.
 • Προκαθορισμένο κόστος: Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός, ότι το κόστος προκαθορίζεται με ακρίβεια από την αρχή, δίνοντας έτσι την δυνατότητα του ορθού προϋπολογισμού, αποκλείοντας μελλοντικές δυσάρεστες εκπλήξεις.
 • Συντονισμός κατασκευής: Καθώς η όλη διαδικασία της κατασκευής  διεξάγεται από μία και μόνο εταιρία, επιτυγχάνεται ο απόλυτος συντονισμός και έλεγχος των εργασιών.
 • Εξειδικευμένοι τεχνικοί: Το μοντάρισμα της εκάστοτε κατοικίας πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας που ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό.
 • Ακριβές χρονοδιάγραμμα: Ο εκάστοτε επενδυτής γνωρίζει εξ’ αρχής την ακριβή ημερομηνία έναρξης, αλλά και ολοκλήρωσης και παράδοσης της κατοικίας.
 • Πιστοποιητικά ποιότητας: Η παραγωγή και το μοντάρισμα των κατοικιών βρίσκεται υπό τον συνεχή έλεγχο τα οποία εγγυώνται για την ποιότητα των μεμονωμένων υλικών, αλλά και ολοκληρωμένων των κατοικιών.
 • Οικολογία: Το ξύλο το οποίο είναι η σημαντικότερη πρώτη ύλη του σκελετού των κατοικιών μας, είναι οικολογικό και ανακυκλώσιμο κατασκευαστικό υλικό το οποίο δεν επιβαρύνει το οικοσύστημα.
 • Διάρκεια ζωής: Οι κατοικίες κατασκευασμένες με αυτήν την τεχνολογία τηρούν όλες τις παραμέτρους της λειτουργικής κατοίκησης και εγγυώνται διαμονή μέσα σε ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Εξοικονόμηση ενέργειας: Οι κατοικίες του συστήματος δόμησης μας ξεχωρίζουν για τις υψηλές θερμομονωτικές τους ιδιότητες, οι οποίες λύνουν το προβλήματα της συνεχόμενης αύξησης του κόστους ενέργειας.
Οικονομία 100%
Οικολογία 100%
Αξιοπιστία 100%
Ευελιξία 100%

Πιστοποιήσεις

ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Όλα μας τα έργα έχουν μεγάλη ταχύτητα παράδοσης. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες σας παραδίδουμε το κλειδί.
ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ
Σημαντικό οικονομικό όφελος σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές, επακριβώς καθορισμένο, χωρίς εκπλήξεις ή υπερβάσεις.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζεται και από υψηλή αισθητική και μέγιστη αντοχή σε καταπονήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Οι προκατασκευασμένες κατοικίες παρέχουν ένα ιδιαίτερα μειωμένο κόστος λειτουργίας και συντήρησης τους.