...

Α & Κ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1982 και είναι μία από τις πιο
καταξιωμένες εταιρείες προκατασκευασμένων σπιτιών στην Κρήτη.

Μας εμπιστεύεστε, γιατί..

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το σπίτι σας, με την υπευθυνότητα που θα δείχναμε για το δικό μας σπίτι.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με άριστης ποιότητας υλικά, για άψογες, ασφαλείς κατασκευές, με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Σεβόμαστε τις απαιτήσεις σας και είμαστε σε θέση να παραδώσουμε την νέα σας κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο γρήγορα, οικονομικά και με ευκολίες πληρωμής.

Ποιοτικά χαρακτηριστικά των κατασκευών μας...

Συντονισμός κατασκευής:

Όλη η διαδικασία της κατασκευής διεξάγεται αποκλειστικά από εμάς. Έτσι επιτυγχάνεται ο απόλυτος συντονισμός και έλεγχος των εργασιών.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Το μοντάρισμα της εκάστοτε κατοικίας πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας που ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό.

Πιστοποιητικά ποιότητας

Η παραγωγή και το μοντάρισμα των κατοικιών βρίσκεται υπό τον συνεχή έλεγχο τα οποία εγγυώνται για την ποιότητα των μεμονωμένων υλικών, αλλά και ολοκληρωμένων των κατοικιών.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Οι κατοικίες του συστήματος δόμησης μας ξεχωρίζουν για τις υψηλές θερμομονωτικές τους ιδιότητες, οι οποίες λύνουν το προβλήματα της συνεχόμενης αύξησης του κόστους ενέργειας.

Η Α & Κ Καμπουράκης με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο σας εγγυάται μια κατασκευή με :

  • Απεριόριστη αντοχή στο χρόνο
  • Κορυφαία ποιότητα υλικών
  • Εγγυημένη ποιότητα εργασιών

Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες σας παραδίδουμε το κλειδί για την νέα σας κατοικία με σημαντικό οικονομικό όφελος σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές, επακριβώς καθορισμένο, χωρίς εκπλήξεις ή υπερβάσεις.

Οι κατασκευές μας παρέχουν ιδιαίτερα μειωμένο κόστος λειτουργίας και συντήρησης, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζεται και από υψηλή αισθητική και μέγιστη αντοχή σε καταπονήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή προγραμματίστε μία επίσκεψή στον χώρο μας, όπου ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα είναι στην διάθεση σας για να οργανώσετε μαζί την κατασκευή της νέας σας κατοικίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας