previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Έργα μας σε Κατοικίες Προκάτ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Το σπίτι σου θα πρέπει να εκφράζει τον χαρακτήρα και το γούστο σου και όχι απλά μερικές έξυπνες ιδέες που βρήκες από άλλους

Το σπίτι σου θα πρέπει να εκφράζει τον χαρακτήρα και το γούστο σου και όχι απλά μερικές έξυπνες ιδέες που βρήκες από άλλους. Κάνεις ταξίδια; Βάλε ένα stand με διάφορες card postal ή κάποια αντικείμενα που έχεις αγοράσει από εκεί. Μην μένεις στους απλούς μπεζ τοίχους και τα ξύλινα έπιπλα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια κουζίνα δεν είναι μόνο ντουλάπια και συρτάρια. Είναι η καρδιά του σπιτιού, γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Επιλέξτε την κουζίνα που ταιριάζει στο προσωπικό σας ύφος.

Μια κουζίνα δεν είναι μόνο ντουλάπια και συρτάρια. Είναι η καρδιά του σπιτιού, γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Μαζί σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας – από το σχεδιασμό έως τη συναρμολόγηση. Κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Τα σχέδια σε κλασσικές και μοντέρνες κουζίνες ποικίλουν. Επιλέξτε την κουζίνα που ταιριάζει στο προσωπικό σας ύφος.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Εσείς απλά επιλέξτε το σχέδιο που σας εκφράζει και εμείς θα το κάνουμε πραγματικότητα ….

Η καλή οργάνωση των δωματίων του σπιτιού μπορεί να συμβάλλει ακόμα και στη μείωση του καθημερινού άγχους. Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα μπορεί να κάνει το πρωινό ξύπνημα ευκολότερο, αφού προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα ρούχα σας και τα αξεσουάρ, χωρίς να χρειαστεί να σπαταλάτε πολύ χρόνο για να τα βρείτε.Εσείς απλά επιλέξτε το σχέδιο που σας εκφράζει και εμείς θα το κάνουμε πραγματικότητα ….

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
προκάτ σπίτια

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

Ενεργειακά ονομάζονται τα κουφώματα με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε πολύ υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο περιορίζεται η χρήση συσκευών θέρμανσης και ψύξης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων και την δημιουργία ενός ευχάριστου μικροκλίματος.

προκάτ σπίτια

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ – ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ


Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών και είμαστε πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την κατασκευή οποιασδήποτε κεραμοσκεπής και πέργκολας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Στη σελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά τι κατασκευές αναλαμβάνουμε σε προκάτ σπίτια καθώς και δείγμα από παλιότερες δουλειές μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Τα Προκάτ Σπίτια εγγυώνται αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, απόλυτη αντισεισμικότητα,
είναι καλαίσθητα και συνάμα …οικονομικά!

Δείτε βίντεο με έργα μας

Play
Play
Play
Play
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

Πιστοποίηση ISO 8990

Θερμομόνωση είναι η ικανότητα ενός δομικού στοιχείου, δηλαδή ενός στοιχείου που αποτελείται από περισσότερα δομικά υλικά, να περιορίζει την μετάδοση της θερμότητας από τη θερμή προς την ψυχρή πλευρά του στοιχείου. Στόχος  της επιλογής δομικών στοιχείων με συγκεκριμένες θερμομονωτικές ικανότητες είναι η ελαχιστοποίηση της ενέργειας που απαιτείται προκειμένου να διατηρηθεί η θερμοκρασία ενός  χώρου στο  επιθυμητό επίπεδο. Η μετάδοση της θερμότητας πραγματοποιείται με περισσότερους του ενός τρόπους (με αγωγή δια του υλικού, με μεταφορά δια του αέρα και με ακτινοβολία προς το περιβάλλον). Ακόμη, τα δομικά υλικά που συναποτελούν τα δομικά στοιχεία έχουν άλλες παράλληλες σχετικές ιδιότητες, όπως η θερμοχωρητικότητα. Όλοι οι τρόποι μετάδοσης και οι σχετικές ιδιότητες των υλικών  επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα ως προς την διατήρηση της θερμοκρασίας ενός χώρου στο  επιθυμητό επίπεδο.

Το μέγεθος που χαρακτηρίζει τη θερμομόνωση ενός δομικού στοιχείου είναι ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας U, στον υπολογισμό του οποίου περιλαμβάνεται τόσο η αντίσταση μετάδοσης δια του υλικού ή των υλικών που το συναποτελούν, όσο και η αντίσταση μετάδοσης των εσωτερικών και των εξωτερικών επιφανειών του δομικού στοιχείου. Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας  U σε W/m2*K προσδιορίζεται άμεσα με εργαστηριακή δοκιμή σε ειδική συσκευή που ονομάζεται guardedhotbox και καλύπτει τις απαιτήσεις  του προτύπου DINENISO 8990:1996-09    Thermalinsulation – Determinationofsteady-statethermaltransmissionproperties – Calibratedandguardedhotbox (ISO 8990:1994).Στα προκάτ σπίτια τα δομικά στοιχεία των κτιρίων για τα οποία είναι απαραίτητη η γνώση του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας είναι φυσικά τα στοιχεία του κελύφους του κτιρίου, τα οποία διαχωρίζουν το εσωτερικό από το εξωτερικό του κτιρίου.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
Slider