Καμπουράκης ΠΡΟΚΑΤ

Κάποια από τα σημαντικότερα προτερήματα των κατοικιών μας

Ταχύτητα κατασκευής:  Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της προκατασκευής είναι ότι συνδυάζει το μικρό χρόνο ολοκλήρωσης του έργου με το χαμηλό κόστος.

Προκαθορισμένο κόστος: Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός, ότι το κόστος προκαθορίζεται με ακρίβεια από την αρχή, δίνοντας έτσι την δυνατότητα του ορθού προϋπολογισμού, αποκλείοντας μελλοντικές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Συντονισμός κατασκευής: Καθώς η όλη διαδικασία της κατασκευής από την προκατασκευή των τμημάτων του σκελετού στο εργοστάσιο μέχρι το μοντάρισμα και την πλήρη αποπεράτωση και ολοκλήρωση του έργου διεξάγονται από μία και μόνο εταιρία, επιτυγχάνεται ο απόλυτος συντονισμός και έλεγχος των εργασιών.

Γιατί ΠΡΟΚΑΤ;

Τα σημαντικότερα προτερήματα των κατοικιών μας είναι ταχύτητα και συντονισμός κατασκευής με προκαθορισμένο κόστος συμβαδίζοντας με την οικολογία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Οι ΠΡΟΚΑΤ κατασκευές εγγυώνται αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, απόλυτη αντισεισμικότητα, είναι καλαίσθητες και συνάμα οικονομικές.

Μας εμπιστεύεστε γιατί μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάσουμε το σπίτι σας, με την υπευθυνότητα που θα δείχναμε για το δικό μας σπίτι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και έτσι συνεχίζουμε.

Α. & Κ. Καμπουράκης

Μαζί συνεχίζουμε.. μαζί δημιουργούμε το ιδανικό σπίτι !

tab3

Σχεδιασμός και δημιουργία κουζίνας

Μια κουζίνα δεν είναι μόνο ντουλάπια και συρτάρια. Είναι η καρδιά του σπιτιού, γι’ αυτό αξίζει ιδιαίτερη προσοχή.

Μαζί σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας – από το σχεδιασμό έως τη συναρμολόγηση.

Κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Τα σχέδια σε κλασσικές και μοντέρνες κουζίνες ποικίλουν. Επιλέξτε την κουζίνα που ταιριάζει στο προσωπικό σας ύφος.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ntoulapes-home

Ντουλάπες και ειδικές κατασκευές

Η καλή οργάνωση των δωματίων του σπιτιού μπορεί να συμβάλλει ακόμα και στη μείωση του καθημερινού άγχους.

Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα μπορεί να κάνει το πρωινό ξύπνημα ευκολότερο, αφού προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα ρούχα σας και τα αξεσουάρ, χωρίς να χρειαστεί να σπαταλάτε πολύ χρόνο για να τα βρείτε.
Εσείς απλά επιλέξτε το σχέδιο που σας εκφράζει και εμείς θα το κάνουμε πραγματικότητα ….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεσόπορτες και πόρτες ασφαλείας

Οι πόρτες είναι ένα απαραίτητο δομικό στοιχείο, που βοηθάει στην επικοινωνία δύο όμορων χώρων και ρυθμίζει την οπτική και ακουστική σχέση σ’αυτούς.
Μια πόρτα γενικώς εξυπηρετεί την διέλευση ανθρώπων και αντικειμένων.
Έτσι απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις σε ότι αφορά την θέση της στον χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργίες εσωτερικών χώρων

Το σπίτι σου θα πρέπει να εκφράζει τον χαρακτήρα και το γούστο σου και όχι απλά μερικές έξυπνες ιδέες που βρήκες από άλλους.
Κάνεις ταξίδια; Βάλε ένα stand με διάφορες card postal ή κάποια αντικείμενα που έχεις αγοράσει από εκεί.

Μην μένεις στους απλούς μπεζ τοίχους και τα ξύλινα έπιπλα.

Περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

1. Πέργκολες – κεραμοσκεπές

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών και  είμαστε πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την κατασκεύη οποιασδήποτε  κεραμοσκεπής και πέργκολας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας και το γούστο σας.

Στη σελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά τι κατασκευές αναλαμβάνουμε καθώς και δείγμα από παλιότερες δουλειές μας.

Ποιοτικές σκεπές από έμπειρο συνεργείο!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ανάλαβουμε και τη δική σας κατασκευή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2. Ενεργειακά Κουφώματα

Ενεργειακά ονομάζονται τα κουφώματα με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση θερμοδιακοπτόμενου συστήματος αλουμινίου και χρήση ενεργειακών τζαμιών.

Θερμο-διακοπή σε ένα κούφωμα σημαίνει μείωση της μεταφοράς ενέργειας (θερμότητας) που αφορά το πλαίσιό του.
Αυτό επιτυγχάνεται με το διαχωρισμό των προφίλ του σε 2 μέρη (εσωτερικό και εξωτερικό) και την ενδιάμεση προσθήκη πολυαμιδίου έτσι ώστε να απομονώνεται πλήρως η εσωτερική από την εξωτερική του επιφάνεια. Το πολυαμίδιο είναι υλικό που έχει υψηλές επιδόσεις σε ότι αφορά τη μηχανική αντοχή, στις χημικές επεξεργασίες και στη θερμική μόνωση.

Ένα θερμοδιακοπτόμενο κούφωμα ουσιαστικά απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον, εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο περιορίζεται η χρήση συσκευών θέρμανσης και ψύξης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων και την δημιουργία ένος ευχάριστου μικροκλίματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλη ταχύτητα παράδοσης και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

Τελευταία έργα

Πιστοποίηση ISO 8990

iso-01Θερμομόνωση είναι η ικανότητα ενός δομικού στοιχείου, δηλαδή ενός στοιχείου που αποτελείται από περισσότερα δομικά υλικά, να περιορίζει την μετάδοση της θερμότητας από τη θερμή προς την ψυχρή πλευρά του στοιχείου. Στόχος  της επιλογής δομικών στοιχείων με συγκεκριμένες θερμομονωτικές ικανότητες είναι η ελαχιστοποίηση της ενέργειας που απαιτείται προκειμένου να διατηρηθεί η θερμοκρασία ενός  χώρου στο  επιθυμητό επίπεδο.

iso-02Η μετάδοση της θερμότητας πραγματοποιείται με περισσότερους του ενός τρόπους (με αγωγή δια του υλικού, με μεταφορά δια του αέρα και με ακτινοβολία προς το περιβάλλον). Ακόμη, τα δομικά υλικά που συναποτελούν τα δομικά στοιχεία έχουν άλλες παράλληλες σχετικές ιδιότητες, όπως η θερμοχωρητικότητα. Όλοι οι τρόποι μετάδοσης και οι σχετικές ιδιότητες των υλικών  επηρρεάζουν σε κάποιο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα ως προς την διατήρηση της θερμοκρασίας ενός  χώρου στο  επιθυμητό επίπεδο.

Το μέγεθος που χαρακτηρίζει τη θερμομόνωση ενός δομικού στοιχείου είναι ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας U, στον υπολογισμό του οποίου περιλαμβάνεται τόσο η αντίσταση μετάδοσης δια του υλικού ή των υλικών που το συναποτελούν, όσο και η αντίσταση μετάδοσης των εσωτερικών και των εξωτερικών επιφανειών του δομικού στοιχείου. iso-04Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας  U σε W/m2*K προσδιορίζεται άμεσα με εργαστηριακή δοκιμή σε ειδική συσκευή που ονομάζεται guardedhotbox και καλύπτει τις απαιτήσεις  του προτύπου DINENISO 8990:1996-09    Thermalinsulation – Determinationofsteady-statethermaltransmissionproperties – Calibratedandguardedhotbox (ISO 8990:1994).

iso-05Τα δομικά στοιχεία των κτιρίων για τα οποία είναι απαραίτητη η γνώση του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας είναι φυσικά τα στοιχεία του κελύφους του κτιρίου, τα οποία διαχωρίζουν το εσωτερικό από το εξωτερικό του κτιρίου.

Καμπουράκης ΠΡΟΚΑΤ

Εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες έως σήμερα. Γίνεται κι εσείς ένας τώρα !